Molton Brown erbjuder exklusiva produkter med underbara dofter. De finns världen över men tillverkas fortfarande i London, precis som i starten 1973. Det är brittisk tradition när den är som bäst.

Välgörande hudvård med omtanke om naturen

Molton Brown har sedan starten 1973 gjort sig ett namn som Londons experter på bad-, kropps- och skönhetsprodukter. De exotiska, aktiva växtingredienserna hämtas från hela världen från skog, hav, djungel och berg. Varje ingrediens bäddas in i en egen mix av essentiella oljor, designad för att förstärka en känsla eller locka fram ett minne.Unisex, färgglatt och exotiskt, en blandning av natur och vetenskap. Upptäck spänningen av något oväntat.

Alla naturliga ingredienser hämtas från ekologiskt hållbara källor och används med omsorg, skicklighet och gedigen erfarenhet. Expertis och integritet är hjärtat i Molton Brown.

Från London ut i världen

Molton Browns grundare Caroline Burstein började sin resa genom att blanda produkter för hand ovanpå en salong på South Molton Street i London. Några år senare stod Molton Browns produkter på det berömda varuhuset Harrods hyllor, och efter det fortsatte framgångarna att komma. Molton Browns motto är ”London via the World” då man hämtar ingredienser från hela världen. Genuint brittiskt med en internationell personlighet.

Passar både män och kvinnor

Molton Browns produkter passar såväl män som kvinnor. Här finns något för alla. Välj mellan duschtvålar, hudkrämer, handtvålar och handkrämer med underbart exotiska dofter som gör upplevelsen till något alldeles extra både för kroppen och för sinnet. Variera dig efter behov, säsong, färg och humör.
Molton Brown är lyxig hudvård som sätter guldkant på vardagen.

Molton Brown värnar om både djur och natur

Redan i starten 1973 värnade Molton Brown om djuren. Deras produkter har nämligen aldrig testats på djur. Molton Brown har certifikatet Leaping Bunny som är en internationell stämpel för produkter som inte testats på djur. Molton Browns produkter är inte bara en fantastisk upplevelse för kroppen med helt gudomliga dofter, utan också produkter som värnar både om naturen och om djuren.