Redan som barn var jag intresserad av växter och örter och hur de kunde användas både som mat, medicin och hudvård. Jag plockade granskott, groblad, fläder, samlade nässlor och odlade örter och tillverkade av detta bla saft, teer, tinkturer, avkok och diverse hudvårdsprodukter. Min kära familj fick prova mina framställda nyttigheter, vilket de gjorde mer eller mindre frivilligt. Samtidigt var jag intresserad av träning och vad kroppen mår bra av, vilket ledde mig in på ört och näringslära, massage, hudvård och homeopati. Så snart jag kunde började jag utbilda mig inom dessa områden och har idag förmånen att ha 30 års erfarenhet genom arbetet i min verksamhet som jag startade 1990. Jag är Auktoriserad Homeopat, Massageterapeut, Hudterapeut, Advanced Skin Terapeut och Medicinsk fotterapeut. Jag har även utbildning i Irisanalys, Ört-och näringslära och Basmedicin 60 poäng (motsvarar sjuksköterska)

Jag bor i Sibbhult och det har alltid känts naturligt för mig att Studio N också ska vara här. Sedan 2010 finns vi i våra alldeles egna lokaler där allt är byggt och designat med stor omsorg för just våra ändamål. Närheten till mitt arbete har också gjort det möjligt för mig att utveckla min verksamhet samtidigt som mina två söner vuxit upp. Nu är sönerna vuxna och igång med universitets studier och jobb, familjen har också utökats med tre hundar (Chow-Chow). Erfarenheten av att vara ensamstående mamma och egen företagare har lärt mig mycket som jag har nytta av både privat och i mitt arbete.

När jag inte jobbar – vilket jag för det mesta gör – tycker jag om att läsa. Jag har alltid flera böcker på gång och har en vana av att sprida dem omkring mig i hela huset. Kopplar av gör jag med långa promenader, yoga och såklart med att umgås med nära och kära. Jag tycker om att resa, gärna till England och till Irland. Jag tycker även om att lära mig nya saker och har under hela mitt yrkesliv gått kurser och utbildningar. Just nu vidareutbildar jag mig inom homeopati på The Dynamis Advanced Post Graduate Program i Dublin på Irland. Det finns alltid något nytt att lära sig.

Eftersom jag har den stora fördelen att arbeta med intressen jag brinner för är arbetet en stor del av mig och något jag lägger hela min själ i, varje dag. Jag har valt att arbeta med helheten för vi människor är ingen samling av lösa delar. Allt hänger ihop – kropp och själ, insida och utsida. Alla delar behöver balans för att vi ska må bra! Jag tror att om vi tar hand om oss på både insidan och utsidan så ger det som ringar på vattnet. Då blir vi också rädda om och tar hand om vår omgivning på ett bra sätt.

För mig är kvalitet, kunskap och omtanke viktigt. När du kommer till mig är mitt mål att du ska känna dig väl omhändertagen med behandlingar och produkter som jag valt med omsorg och som kan anpassas efter just dina behov. När man jobbat så länge som jag gjort är det svårt att inte bli bra på något. Kanske kan jag inte trolla bort alla dina rynkor eller krämpor, men jag kan garanterat hjälpa dig en bra bit på vägen och självklart ge dig individuella råd om hur du ska ta hand om dig på både insidan och utsidan. Oavsett om du kommer till mig på en ansiktsbehandling, en homeopat konsultation, irisanalys eller massagebehandling så kommer du att få ett personligt bemötande och en behandling som anpassas efter just dig. Jag vill ge dig förutsättningarna att bli den bästa versionen av dig själv, må bra och känna dig full av energi. Och inte minst – ha en fantastiskt fin, strålande frisk hud. Allt jag rekommenderar och arbetar med är sånt jag vet fungerar, både genom produkter med hög kvalitet och genom min långa kliniska erfarenhet från arbetet med klienter och kunder genom åren. 

Varmt välkommen till mig på Studio N!

Nina Rosenkvist

Ett av behandlingsrummen

Utsikten från min veranda. Jag kan se över till Studio N

Välkommen in!

Våra öppettider:

Måndag – Fredag  09.00 – 18.00
Lunchstängt          13.00  – 14.00

Du når oss på 044-49136 och på
 info@studio-n.se

Studio N

Hasselgatan 7 | 289 71 Sibbhult

Tel: 044-49136

E-post: info@studio-n.se