Regelbundna ansiktsbehandlingar är en av de absolut bästa investeringarna du kan göra
för en frisk och sund hud. Den bästa vägen till hållbart resultat är långsiktighet.
En ansiktsbehandling är också ett tillfälle där du får uppdaterade rekommendationer
om vad som passar just din hud och dina behov och skyddar mot allt det som
påskyndar hudens åldrande. Allt för att du ska få en frisk och välmående hud.
I varje ansiktsbehandling ingår hudanalys och råd om vilka produkter som passar just din hud.

Klassisk Ansiktsbehandling

Anpassas efter din hudtyp.
Inledande kort ryggmassage, rengöring, hudanalys, brynformning, diamantslip, portömning, ansiktsmassage, mask efter hudtyp, handmassage, samt avslutande serum och kräm.
75 min 1495 kr

Studio N’s Diamant Lyx

En djupgående lyxig ansiktsbehandling skräddarsydd efter vad just din hud behöver.
Inledande kort ryggmassage, dubbelrengöring, hudanalys, brynformning, LED- ljusbehandling,  diamantslipning, ansiktsmassage, speciallmask anpassad till din hud, samt avslutande serum och kräm.
90 min 1.695 kr 

Ansiktsbehandling

ESSE Probiotic Ampull Ansiktsbehandling

En unik ansiktsbehandling som förbättrar och förstärker din huds mikroflora samtidigt som den minimerar ålderstecken  och motverkar obalanser.
Behandlingen skräddarsys och vi väljer produkter som passar just din hud. Levande Probiotika (goda bakterier), Prebiotika (mat för goda bakterier) i kombination med några av världens mest effektiva växtextrakt skapar en frisk och sund hud med fantastisk lyster och glow. 
För bästa resultat underhåller du hudens goda bakterieflora med Esse produkter hemma.
75 min 1495 kr

Hur en Esse behandling går till

Behandlingen startar med en trippelrengöring där huden noga rengörs utan att din huds mikroflora skadas. En lätt makeup-remover tar skonsamt och effektivt bort make-up. Detta följs upp av en mjölkrengöring och sedan en avslutande djuprengörande gelérengöring.

Peeling är ett oerhört viktigt steg i behandlingen. Vi väljer den ultimata peelingen till just din hud. Samtliga peeling från Esse tar varsamt bort döda hudceller utan att
skada hudens mikroflora.

Total avkoppling med Esse signaturmassage.

En effektiv, stärkande och uppstramande ögonmask appliceras varsamt runt ögonpartiet samtidigt som en individuellt vald ansiktsmask appliceras på resterande ansikte, hals och dekolletage.

Esse Toner är en produkt utöver det vanliga. Probiotika stärker hudens barriärfunktion, ökar fukthalten och minimerar rynkor och linjer på ett helt nytt sätt.

Med unika funktioner som skiljer sig beroende på vad din hud behöver. Här väljs rätt ampull för just din hud som appliceras på ansikte, hals och dekolletage. Samtliga Esse ampuller innehåller Probiotika och Prebiotika
kombinerat med effektiva och balanserande växtextrakt. Välj mellan Clarifying, Hydroboost, Bright, Intensity eller Hyaluronic.

Esse Eye contour cream skapar genom sina perfekta kombinationer av unika växtextrakt fina resultat mot mörka ringar, påsar och fina linjer runt ögonpartier.

Här väljer vi en fuktmättad moisturiser laddad med prebiotika som passar just din hud.

Elemis Biotec Ansiktsbehandling

Avancerad Teknologi

BIOTEC ansiktsbehandling – banbrytande teknologi möter aktiva ingredienser och djupgående beröring. BIOTEC  arbetar för att kickstarta huden, vilket ökar dess naturliga cellenergi. Det kliniskt bevisade resultatet? Strålande, synbart frisk och energifylld hud.

 Beröring och teknologi förstärks med kraften från mineraler, växter och aktiva naturliga aromessenser. Alla behandlingar är utformade för att stödja god hudhälsa. Varje behandling  anpassas och skräddarsys efter din hud för att du ska få det bästa resultat. 
En unik behandlingskombination av aktiva ingredienser med 7 högkoncentrerade aktivatorer, formulerade för maximala resultat. Enkelt förklarat återladdar de hudens energi för att öka hudens mottaglighet. Hands on och avancerad teknologi.
I din behandling väljer vi ut 3 teknologier från BIOTEC varvat med härliga aromatiska dofter, ansiktsmassage, handmassage, masker och avslutande produkter. Behandlingen skräddarsys för just dig och kan även bokas som kur för mer långvariga resultat.
75 min 1695 kr

Biotec - 5 teknologier 1 maskin

Ultrasonic spateln använder piezoelektrisk ström som vilket ger 27,000 vibrationer per sekund genom ett kvarts/keramiskt huvud – löser upp orenheter, djuprengörande och exfolierar skonsamt hudytan för att eliminera orenheter och pigmenteringar. Stimulerar kollagenproduktionen för att minimera uppkomsten av fina linjer och påskynda blod- och lymfcirkulationen för att underlätta hudens läkningsprocess.

Microcurrent är den enda estetiska teknologin som fysiskt kan öka hudens fasthet och tonus, med hjälp av små pulseringar av mikroström. Varje pulsering avspeglar kroppens egna naturliga elektriska impulser, vilket stimulerar hudens egna energi för att omskola och stärka muskelminnet för synbart fastare, mer definierade ansiktskonturer. Förbättrar produktionen av kollagen, elastin och stimulerar mikrocirkulationen.

Ljusterapi avger energi i form av rött eller blått ljus i de djupare hudlagren. Ljusenergi finns i varje nerv, cell, körtel och muskel av kroppen och avger sin egna unika frekvensvibration.
Den specifika ljusvåglängden har en biostimulerande effekt på cellerna för att normalisera och återbalansera huden.
Rött ljus: stimulerar kollagenproduktionen, ökar cellförnyelsen och boostar mikrocirkulationen för att fylla ut och mjukgöra fina linjer för en känsla av fastare och fylligare hud.
Blått ljus: levererar en kraftfull antibakteriell effekt för att minimera bakterier. Mjukgör och lugnar, samtidigt som den verkar antibakteriellt och minskar rodnad.

Oxygen therapy använder rent syre som slussas ner i huden under högt tryck med en
kombination av 95% rent syre och utvalda högkoncentrerade aktivatorer för att synbart fylla ut fina linjer och öka hudens fasthet. Återställer hudens elasticitet, stimulera vävnadsreparation, återställa och återbalansera huden. Syreinfusionen levererar en fräsch, strålande och hälsosam hud.

Galvanic är en tvåstegs behandling som samverkar synergiskt med positivt och negativt laddade joner för att driva likaladdade, högkoncentrerade aktivatorer djupare ner i huden. Minimerar tecknen på åldrad hud på grund av stress och trötthet – fina linjer, glåmighet, känslighet och blemmor.
Steg 1: kombinerar negativt laddade joner med aktivatorn, vilket resulterar i att de repellerar varandra vilket tvingar ut orenheter och rengör huden på djupet.
Steg 2: både positiva och negativa joner appliceras på huden för att stimulera och omfördela hudens energi och vitalisera.

Diamantslipning

Med Diamantslipning kan du behandla och minimera fina linjer och rynkor, acneärr, komedoner, förstorade porer, uv-skador, ojämn hudton, trött och livlös hud.
Diamantslipning är behagligt och avslappnande och dessutom säkert och effektivt.
Behandlingen är hygienisk och hypoallergen och ger fina resultat från start.
Hudytan slipas samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vacumsuget vilket ökar produktionen av kollagen och elastin. Redan efter första behandlingen har huden ett föryngrat utseende med renare friskare lyster.
Perfekt även för dig som vill fokusera på orenheter, har en fet/blandhud eller en oren tonårshud.
I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, diamantslipning, specialmask anpassad efter hudtyp, avslutande behandlande kräm.
45 min 1295 kr

Naturlig Facelift

Facelift ansiktsmassage ger en ”naturlig ansiktslyftning”.

Ljuvligt avslappnande behandling som skapar balans och bidrar till att förbättra hudhälsan. Metoden är unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi. Massagen ökar blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Hjälper även till att lösa upp muskelspänningar och skapar balans i nervsystemet.

Förbättrar det lymfatiska flödet och transporterar bort gifter från huden. I behandlingen ingår även rengöring anpassad till din hud och i massagen använder vi oss av Elemis magiska Skin Bliss Capsules som fungerar som en riktig detoxkur för huden – storstädar hudens cellmatris och rensar bort toxiner. Avslutas med varma oshibori och anpassad dagkräm.

Hudanalys och råd om vilka produkter som passar just din hud ingår.

60 min Pris: 1495 kr

Is Clinicals Fire&Ice Ansiktsbehandling

Behandling med en unik kombination av produkter med naturliga ingredienser. Fire&Ice behandlingen är designad till att snabbt och enkelt förnya hudens yta, samtidigt som den minskar fina linjer och rynkor, jämnar ut, mjukgör och underlättar cellförnyelsen. Behandlingen är en kombination av två terapeutiska masker.

Den extremt kraftfulla Intense Resurfacing Mask som är kliniskt formulerad med sockerrörs extrakt, citronsyra, äppelextrakt, retinol (A-vitamin), vitamin B3 och potenta antioxidanter – bland annat grönt te-extrakt.

Den andra masken är Rejuvinating Masque som lindrar och fuktar huden. Denna mask innehåller hyaluronsyra, aloe vera, grönt te-extrakt, lakritsextrakt, vindruvskärna- och rosmarinextrakt. Utöver dessa två masker, används en unik kombination av serum och krämer. Maskerna omfattar både aktiva och lindrande formler och dina sinnen stimuleras av bland annat varm kanel och frisk kylande pepparmynta.
45 min 1495 kr.