Detta är den behandling jag brinner mest för! Här kopplar vi ihop både insida och utsida, vi tar hänsyn till HELA dig. Vad är det din kropp berättar? Huden är vårt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar med så visar det sig på huden genom olika symtom som till exempel akne, eksem, torr hud, känslighet, allergi, rosacea, pigmenteringar, för tidigt åldrad hud. Det är kroppens sätt att tala om att den behöver hjälp, och det är viktigt att vi lär oss att se vad just din hud berättar. Det är det jag hjälper dig med!
Många gånger handlar det om obalanser inuti kroppen vilket skapar problem på utsidan.

Din hud speglar hur du mår!

Du kommer att få lära dig om vad just du behöver för att få en hållbar hälsa och en strålande hud. Det du sätter på huden ska även kroppen ta hand om och det du stoppar i dig och hur du lever visar sig på huden.
Behandlingen grundar sig på ett holistiskt synsätt och vi fokuserar både på din hälsa och hud. Vi ser till helheten och vi tittar på grundproblemet och vad som kan vara orsaken till ditt hudtillstånd som du vill ha hjälp med.

Hur mår du på insidan? 

Genom flera olika analysmetoder vägleder jag dig med vad du behöver tänka på. Vi tar reda på vad just din hud och kropp behöver. 

Kanske behövs extra tillskott av vitaminer och mineraler? Detox på cellnivå? Livsstilsförändring?

Denna behandling passar alla.

Med 30 års erfarenhet som Massageterapeut, Hudterapeut, Näringsterapeut, Homeopat och Advanced Skin Therapist, har jag många års djupare studier inom anatomi och fysiologi. Med kunskap om hur din hud och kropp arbetar tillsammans, hur din kost och din livsstil påverkar din hud mm. Vilket innebär att du kan få en helt ny nivå på din ansiktsbehandling och hudvård.

Denna behandling passar alla. Du har kanske en torr, känslig hud, problem med atopiskt eksem, acne eller rent av vill gå ner i vikt? Du behöver inte ha några speciella problem, du kanske ”bara” är lite trött och stressad och vill ha mer lyster till huden och energi i kroppen?

I behandlingen ingår det analys av både din hud och din hälsa och en ansiktsbehandling skräddarsydd efter just din hud, dina behov och det du behöver hjälp med. Jag använder mig av flera analysmetoder, både iris diagnostik, ansikte – och tunganalys.
Vilket innebär att förutom råd om vilka hudvårdsprodukter som passar dig och din hud bäst får du också personligt anpassade livsstils – och kostråd. Rekommendationer av kosttillskott och homeopatiska medel vid behov.

Pris: 75 min 1995 kr

För att få det allra bästa resultatet rekommenderar jag att du gör en kur av behandlingar.
Advanced Skin Treatment Kur 3 behandlingar.

3 Behandlingar där vi går igenom din hud och din hälsa. Hur mår du på insidan? Denna kur passar alla och jag rekommenderar den varmt då den även innehåller uppföljning av resultat. Vi tittar på grundproblemet och vad som kan vara orsaken till ditt hudtillstånd som du vill ha hjälp med.

Passar dig som redan har förståelse och är insatt i din kost och hälsa men behöver dra i de sista trådarna för att finslipa.

Pris: 3 behandlingar 4500 kr Ord. 5985 kr

Advanced Skin Treatment Kur 6 behandlingar

6 Behandlingar där vi går igenom din hud och din hälsa. Hur mår du på insidan? Denna kur passar alla och jag rekommenderar den varmt då den även innehåller uppföljning av resultat. 

Vi tittar på grundproblemet och vad orsaken kan vara till ditt hudtillstånd som du behöver hjälp med. Passar dig som behöver mer hjälp med din kost, hud och hälsa och för dig som behöver extra stöd.

Pris: 6 behandlingar 9000 kr Ord. 11970 kr